fbpx
19/06/2024
Mollet En ComúPolitica

LA CANDIDATURA DE MOLLET EN COMÚ ES PRESENTA AL COMPLET EN UN JARDINET PLE DE GOM A GOM.

L’alcaldable Marina Escribano Maspons i el seu equip donen a conèixer les seves principals propostes per a canviar la ciutat.

En un Jardinet ple de gom a gom, aquest diumenge al migdia s’ha dut a terme la presentació oficial de les 35 persones que composen la candidatura de Mollet en Comú a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

L’acte, que ha estat presentat pel reconegut activista cultural i professor de teatre molletà, Ferran Jiménez (director de la Tramolla), ha començat amb la presentació, una a una i per ordre invers a la seva posició a la candidatura, de les 35 persones que acompanyen a l’alcaldable Marina Escribano Maspons. Un equip que al parer de Jiménez “es un autèntic dream team” en la lluita pels drets socials i els serveis públics de la ciutat.

Paral·lelament a la presentació, diversos membres de la candidatura aprofitaven per a fer una explicació dels principals eixos programàtics. La primera d’ells ha estat qui fou alcaldessa de Mollet pel PSUC entre 1983 i 1987, Carme Coll i Truyol, qui tanca la llista dels 25 primers, la qual ha reivindicat el llegat del PSUC a la ciutat i ha assenyalat l’actual candidatura de Mollet en Comú com la seva successora. La segona persona a intervenir ha estat el professional de la sanitat pública, Bienvenido de Miguel, 18è de la llista, el qual ha parlat sobre la necessitat “d’aconseguir un compromís per a la construcció d’un Centre d’Urgència d’Atenció Primària (CUAP), un model intermedi entre l’assistència a l’hospital i a la primària, que descongestionaria bastant les urgències de l’hospital”.

La següent en prendre la paraula un cop presentada ha estat l’activista per l’educació, Virgínia Feria, número 11 a la llista, que ha exposat que Mollet en Comú vol treballar “per una educació que vagi des de la primera infància fins a l’edat d’envelliment actiu”. A continuació, la membre de la comissió de medi ambient i número 7 de la candidatura, Roser Aguilar, ha explicat que es fonamental “una reducció dràstica de les emissions de gasos d’efectes hivernacle i acabar amb el model de consum basat en comprar, utilitzar i llençar”. Finalment, el número 2, Francisco Sancho, ha exposat les principals propostes en matèria habitatge públic, com són “crear un pla local pel dret a l’habitatge, potenciar l’oficina municipal d’habitatge i disposar d’un parc d’habitatge públic assequible”.

Un cop presentades totes les persones que composen la llista, ha arribat el torn de la cap de llista i aspirant a l’alcaldia, Marina Esribano Maspons, qui en el seu parlament ha destacat que una de les prioritats de Mollet en Comú és la dignificació dels barris, “que és el lloc on es fa vida i on la gent se sent identificada”. Així mateix, ha assegurat que “tenim moltes ganes de governar per a tothom. Portem massa anys d’una manera de fer política que no és la que ens representa, que no és la que necessita la gent; necessitem que aquesta ciutat tingui un impuls, necessitem energies renovades i creiem que ho podem fer amb aquest programa i amb aquest equip de gent tan potent”.

En aquest sentit, ha volgut remarcar que es tracta d’un equip de persones “bones, diverses i plurals que coneixen la ciutat, que s’estimen Mollet, i que estan implicades en diferents àmbits socials”. A totes elles, els hi ha volgut agrair “la generositat i el treball”, afegint que “és un luxe tenir a totes i cadascuna de les persones que estan en aquest equip”.

Podeu consultar online el nostre programa sencer a: https://molletencomu.cat/programa/

i tots els detalls de la nostra candidatura a:
https://molletencomu.cat/candidatura/

La noticia als mitjans locals:
SomMollet:
https://www.sommollet.cat/noticia/47387/presentacio-mollet-en-comu

Video de Vallès Visió

Galeria d’imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *