fbpx
12/07/2024
Catalunya en ComúPolitica

El Consell Nacional de Catalunya en Comú es reunirà dissabte a Mollet

Catalunya en Comú ha convocat el seu proper Consell Nacional aquest dissabte 2 de juliol al matí al Mercat Vell de Mollet

El Consell Nacional de Catalunya en Comú és el màxim òrgan de l’organització entre assemblees i està format per uns 190 membres escollits en diferents llistes a nivell nacional o territorial. El conformen, doncs, els principals dirigents i càrrecs públics dels comuns així com representants dels territoris de Catalunya on són presents en forma d’assemblees locals o com a càrrecs institucionals a l’àmbit municipal.

Aquest Consell Nacional s’acostuma a reunir cada 2 o 3 mesos i té les seves reunions habitualment a Barcelona, amb tot, també es reuneix ocasionalment a diferents llocs de Catalunya. En aquest cas, la direcció nacional de Catalunya en Comú ha cregut convenient celebrar aquesta reunió el proper dissabte 2 de juliol, a partir de les 10 del matí, al Mercat Vell de Mollet.

Per a Mollet en Comú, l’elecció de Mollet és un valuós gest de la seva organització nacional amb què demostra el suport a la bona tasca que està desenvolupant Mollet en Comú tant en clau institucional com social al seu nivell municipal. Es dona el cas que a la passada assemblea nacional, celebrada al novembre el 2021, van ser escollits 4 molletans i molletanes com a membres d’aquest Consell Nacional (Emilia Macias, Mireia Marín, Mari Carmen Moya i Josep Torrecillas) i altres 2 ho van fer com a suplents (Marina Escribano i Francisco Sancho)

També es notícia que a partir del setembre, Marina Escribano deixarà de ser suplent per a ser ja membre titular d’aquest Consell Nacional en substitució de membres que han deixat vacant per diferents motius. És, doncs, un recolzament més a Marina que ja va ser presentada com a candidata a l’alcaldia a la Trobada Municipalista d’EN COMU PODEM “Sumar per Guanyar” del passat 18 de juny.

Serà precisament, Marina Escribano la que farà l’apertura inicial a la reunió del Consell Nacional  donant la benvinguda a la ciutat als consellers i conselleres i presentant a Jessica Albiach que farà el seu informe polític de situació.

Per a Mollet en Comú és un gran honor que Mollet aculli aquest Consell Nacional i que puguem tenir entre nosaltres a figures polítiques de la talla d’Ada Colau, Jessica Albiach, Candela López, Joan Mena, David Cid, Lluis Mijoler, Aina Vidal, Jose Antonio Montero, Gerardo Pisarello, Sussana Segovia, Laura Campos, Isabel Garcia i tant d’altres.

Minuts abans de l’inici de la reunió, entre les 09:30 i les 10 del matí, Marina Escribano acompanyarà a alguns membres de la direcció nacional a atendre als mitjans de comunicació local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *