fbpx
28/04/2024

QUI SOM

MOLLET EN COMU vol ser  projecte col·lectiu de base municipalista que té com a objectiu ser una eina útil per a la gent de la nostra ciutat, perquè la ciutadania sigui el motor del canvi que necessitem i que per davant de tot posi a les persones en el centre de la seva acció política i social.

El nostre, és un projecte que combina la lluita social en els moviments socials, així com també el treball institucional.

En definitiva, es tracta d’un moviment polític i social de tipus: plural, radicalment democràtic, participatiu, feminista, basat en el catalanisme popular i que aposta pel dret a decidir en primer lloc, i per un estat federal plurinacional, plurilingüe i republicà.

Tenim per objectiu centrar la nostra acció en la defensa dels serveis públics de qualitat, així com en crear un model de ciutat participativa, de creixement sostingut, culta i solidària, sense desnonaments i acollidora. Lluitarem per tenir una ciutat creadora d’ocupació de qualitat, i amb polítiques fiscals justes, i també de recuperació dels béns comuns.

Volem treballar per un Mollet que sigui ciutat educadora i saludable, per això defensarem la sanitat i l’educació pública, així com l’atenció preferent per a la nostra gent gran, infància i col·lectius mes vulnerables.

 

Mollet en Comú – Qui Som – Participa A4